Омлет як у садочку. Секрет приготування в домашніх умовах

Пам’ятаєте омлети, які подавали нам у садочку? Нереально смачні, пишні, з рум’яною скоринкою зверху… Сьогодні ми відкриємо секрет приготування таких омлетів, який нам підказав сімейний блог cash-flow.com.ua. Насправді, все просто! Не потрібно додавати ні муки, ні соди. Головний секрет у правильному співвідношенні молока та яєць (50 мл молока на 1 яйце).

Омлет як у садочку. Секрет приготування в домашніх умовах

Нам знадобляться:

10 яєць; 0,5 л молока; 1 ч. л. солі; 1 ст. л. вершкового масла (для змащування форми); 1 ст. л. вершкового масла; миска для приготування яєчно-молочної суміші та форма з високими бортами.

Омлет як у садочку. Секрет приготування в домашніх умовах

Спосіб приготування:

У глибоку миску збиваємо яйця, додаємо сіль і заливаємо молоком. Добре розмішуємо. Беремо форму із високими бортами. Змащуємо вершковим маслом. Заливаємо яєчно-молочну суміш. Форма має бути заповнена не більше, ніж на 2/3. Ставимо на 30 хвилин у попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Дверцята духовки відчиняти не можна, інакше омлет осяде. В кінці зверху на омлет додаємо шматочок вершкового масла|мастила| і нарізаємо на порції.

Leave a Comment